Wydawnictwo Zielone Brygady - dobre z natury

UWAGA!!! WYDAWNICTWO I PORTAL NIE PROWADZĄ DZIAŁALNOŚCI OD 2008 ROKU.

CZAS NA KWAS NAPÓJ KWASU CHLEBOWEGO

Przed ponad trzydziestu laty naukowiec Wilhelm Kanne odkrył, że chleb jest czymś więcej jak tylko zwykłym artykułem spożywczym, ponieważ zawiera elementy niezbędne dla zdrowia ludzi.

Postanowił wówczas wyprodukować napój chlebowy, którego działanie okazało się nieocenione, a jego korzystny wpływ na organizm człowieka znany jest zarówno w Europie jak i poza jej granicami. Napój chlebowy otrzymywany jest w procesie fermentacji pełnoziarnistego chleba, po zmieszaniu go ze źródlaną wodą, powstaje w wyniku czystej fermentacji kwasu mlekowego, bez dodatku alkoholu. Ze względu na to, że chleb używany do jego produkcji wypiekany jest ze zbóż pochodzących z upraw ekologicznych, charakteryzuje się wysoką jakością. Firma Kanne współpracuje ściśle z naukowcami, pozostaje w stałym kontakcie z ponad 100 lekarzami, z domami wypoczynkowymi oraz szpitalami, zasięgając w ten sposób informacji nt napoju chlebowego. Badania naukowe wykazały, że kombinacja napoju chlebowego ze sprawdzonymi metodami leczniczymi, fitoterapią lub antybiotykami, może wpłynąć znacząco na poprawę zdrowia, również w przypadku nowotworów. Przekazywane informacje wykazują, że napój chlebowy wpływa na dobre samopoczucie oraz stabilizację układu odpornościowego, okazało się, że osoby, które go piją zapadają trzy razy rzadziej na grypę. Napój kwasu chlebowego reguluje korzystnie system trawienny odpowiada za przemianę materii, hamując tym samym rozwój wielu chorób, ponieważ większość chorób ma swe źródło właśnie w złym trawieniu.
W dzisiejszych czasach jedzenie i picie stały się tak ważne jak nigdy przedtem, pomimo to ludzie odżywiają się źle, cierpią przez to na nadwagę, alergię, umierają wskutek chorób krążenia, mają zbyt mało enzymów oraz potrzebnych bakterii. Napój chlebowy zawiera ważne enzymy będące w stanie regenerować i poprawić mikroflorę jelit. Zdrowe jelita są jednocześnie obrazem naszej skóry oraz wpływają decydująco na samopoczucie. Napój kwasu chlebowego zawiera również witaminy, substancje mineralne, oraz żywe bakterie kwasu mlekowego, jest idealny na skórę, jelita i krew.
Napój kwasu chlebowego powinien stać się stałym elementem naszego codziennego pożywienia.
Jest skuteczny przy dolegliwościach związanych z: cukrzycą, schorzeniem jelit, stwardnieniem tętnic, chorobą Parkinsona, astmą, hemoroidami, osteoporozą, prostatą, klimakterium, nowotworami, grzybicą, stwardnieniem rozsianym, bólami mięśni, reumatoidalnym zapaleniem stawów, migreną.
Cena 12 zł, pić do posiłków: 0,1 l na szklankę wody.
Pamiętaj! Kwas chlebowy to tradycyjny napój Europy Wschodniej (por. Andrzej Delorme, Alternatywa dla coca coli? ZB nr 14(140)/99), orzeźwiający, bogaty w witaminę B. Nie z cysterny na ulicy, nie w plastiku, nie w aluminium ale w szkle!
We Wrocławiu można go kupić na m.in. Hali Targowej, w sklepie Epi oraz w sklepach ze zdrową żywnością.
Masz ochotę zarzucić kwas? Pokaż tą reklamę w sklepie (najlepiej w ekologicznym ale w innym też można przekonać sprzedawcę) czy w restauracji (nie koniecznie wegetariańskiej) i namów by zamówili. Następnie pokaż tę reklamę znajomym i powiedz, gdzie można kwas nabyć. Proste?

Producent:
Kanne Brottrunk GmbH & Co. KG
59-379 Selm-Bork
Niemcy

Dystrybucja:
Don Vito
Rynek 23
56-400 Oleśnica
tel. 0-71/3144816, 0-601/74-33-51
dvjacek@euronet.net.pl