Strona główna |
W ramach programu Promocji Kuchni Jarskiej oraz produktów żywności naturalnej, z inicjatywy Klubu Wegetariańskiego Firmy "Eko-Vega" oraz Agencji Gastronomiczno-Rozrywkowej "Bar Art" dnia 11.6.95, odbyło się uroczyste otwarcie pierwszego w Szczecinie BARU JARSKIEGO (al.Wojska Polskiego 63), połączone z degustacją potraw naturalnej Kuchni Jarskiej.
Otwarcie BARU JARSKIEGO cieszyło się dużą popularnością szczecinian, mimo deszczowej pogody w godz. od 1200 do 1800 odwiedziło go i spróbowało specjałów Kuchni Jarskiej ok. 300 osób.
Tego dnia serwowano:
W ofercie gastronomicznej miasta Szczecina pojawiła się nowa, cenna inicjatywa, która została przyjęta z zadowoleniem przez środowiska ludzi, preferujących kuchnię bezmięsną oraz sympatyków Kuchni Jarskiej.
BAR JARSKI w Szczecinie w swojej ofercie:
Proponuje codziennie:
Na miejscu zakup produktów żywności naturalnej.
Organizuje:
Zapraszamy codziennie
1000-1800 Al. Wojska Polskiego 63, Szczecin, 337-890/37 |
Klub Wegetariański, Biuro Informacji Ekologicznej w Szczecinie, Kolumba 86-89/105, 70-030 Szczecin, 48/0-91/33-02-66, tel/fax 48/0-91/33-60-53 |
Poszukuję aktualnych danych na temat gospodarki wodno-ściekowej w zakładach przemysłowych. Potrzebne mi są dane o konkretnych zakładach oraz aktualne informacje o ochronie wód powierzchniowych i podziemnych:
Barbara Misiak
os.Zachód B/5/b/10 73-100 Stargard Szczec. skr. poczt. 65 |